Masterclass beeldhouwen


Inspirerende masterclass voor verdieping en verbreding van je beeldhouwskills

DSC_0123

  • Je hebt al een paar beelden gemaakt en bent op zoek naar verfrissende ideeën voor een nieuw beeld.
  • Je wilt een bepaalde vorm uit de steen halen maar weet niet precies hoe en welk gereedschap je hiervoor nodig hebt.
  • Je bent begonnen met een beeld en weet niet goed hoe nu verder.

In deze masterclass leer je hoe je je creativiteit en expressie verder kunt ontwikkelen. Je maakt kennis met fascinerende vormconcepten uit de abstracte beeldhouwkunst. Je verdiept en verbreedt je ruimtelijk inzicht en beeldhouwtechniek en het gebruik van de verschillende materialen. De middag van de eerste dag staat in het teken van de theorie. Op dag twee ga je zelf aan de slag met beeldhouwen Je werkt aan een meegenomen bestaand werkstuk. Of je begint ter plekke met de opzet van een nieuw beeld. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van Jan van der Laan. (Enige) ervaring met beeldhouwen strekt tot aanbeveling.

Je verblijft tijdens deze masterclass in centrum Athanor in Lochem op basis van volpension.

Data

22 t/m 23 juli 2017

Programma

Je kunt op de eerste dag vanaf 15.00 uur inchecken op Centrum Athanor. Ontvangst en kennismaking is om 16.00 uur gevolgd door een inleiding en workshop over creativiteit en vormleer.  Om 18.30 uur serveren we het diner. De avond heb je tijd voor jezelf en voor de verkenning van het terrein. Je kunt ook de steencirkel van Athanor bezoeken. Leo en Joos, de eigenaren van het centrum, vertellen je in de steencirkel hier graag alles over. De volgende dag begint om 8.00 uur met ontbijt. We starten met beeldhouwen om 9.00 uur tot 13.00 uur waarna we gezamenlijk lunchen. Daarna gaan we door met beeldhouwen. De masterclass eindigt op de tweede dag om 16.00 uur. 

Kosten

De kosten voor het masterclass arrangement zijn 285,- euro inclusief BTW. Hierbij zijn inbegrepen: diner op de eerste avond, overnachting op basis van een gedeelde tweepersoonskamer (toeslag voor een eenpersoonskamer is 20 euro), ontbijt, lunch, workshop, benodigde beeldhouwmaterialen (exclusief steen) en deskundige, individuele begeleiding. Vaste gasten die al eerder bij ons een workshop/retraite hebben geboekt krijgen 20,- euro korting.

Voor deze masterclass zijn nog 4 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

 

Kijk ook eens bij beeldhouwretraite

Volg Jan van der Laan op Facebook,    Facebook Jan van der Laan    Pinterest en Instagram

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze link

Kijk ook eens bij publicaties.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

© Copyright - KvK Den Haag 27360739 - WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio