Kopen of huren


Wanneer wij onze ogen openen voor schoonheid in ons dagelijks leven, zijn er geen grenzen aan de positieve veranderingen die wij zullen ervaren (Piero Ferrucci)

Ieder beeld van Jan van der Laan is een uniek exemplaar. Vakkundig en met liefde vervaardigd uit natuursteen. Door hun intrinsieke kracht en schoonheid zijn de beelden van Jan van der Laan een bijzondere aanwinst voor bij je thuis, kantoor of in de praktijkruimte. De beelden van Jan van der Laan kun je huren en kopen.

 

Huren

Wil je een beeld huren dan kun je bij Jan van der Laan één of meer beelden in periodes van minimaal een half jaar huren. De huursom van een beeld bedraagt 10% van de verkoopwaarde van de verkoopwaarde van het beeld per ½ jaar. Kijk hier welke beelden te huur zijn.

Huurkoop/ kopen

Wil je op termijn een beeld kopen dan is ‘huurkoop’ wellicht iets voor jou. In dit geval kunnen betaalde huurbedragen bij aankoop van een gehuurd beeld in mindering gebracht worden op het aankoopbedrag van een beeld. Indien je het beeld langere tijd wilt huren, kun je de huurovereenkomst tot maximaal 3 jaar verlengen. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kijk op de online galerie van Jan van der Laan voor een volledig overzicht van alle beelden. Wil je de beelden van Jan van der Laan bezichtigen? Dat kan bij de beeldhouwer thuis in Den Haag.  Neem contact op voor het maken voor een afspraak. Je bent van harte welkom om je geheel vrijblijvend te oriënteren.

Kijk ook eens bij publicaties.

 

*) De beelden worden geplaatst en gehaald door Jan van der Laan tegen verrekening van de vervoerskosten.


 

© Copyright - KvK Den Haag 27360739 - WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio