Ervaringen Masterclass


De rust, omgeving en inspiratie die je kunt opdoen maakt deze masterclass voor mij aanbevelenswaardig.

Waardering: 10

Monique, 2018

 

Deze masterclass kan ik aanbevelen. De combinatie van samen beeldhouwen (maar dan wel met het doel er ook echt serieus mee bezig te zijn), met fijne begeleiding, op een goede locatie met goed eten en (héél belangrijk) een eigen kamer!

Waardering: 9

Erica, Dieren 2018

 

De individuele ruimte en direkte begeleiding, het geheel en het detail is compleet en maakt deze masterclass zeker aan te bevelen.

Waardering: 8

Corien, Den Haag 2018

 

Ik kan de masterclass zeker aanbevelen om de locatie, verzorging, je kan je 2 dagen volledig richten op beeldhouwen. Krijgt theoretische uitleg en door de kleine groep veel persoonlijke begeleiding. En dan kun je enorme stappen zetten bij je eigen ontwikkeling in het beeldhouwen en het creëren van je kunstwerk.

Waardering: 9

Erica, Nieuw Vennep 2018

 

Deze masterclass zou ik zeker aanbevelen. Voor mij bracht het focus.

Waardering: 9

Willy, 2018

 

Persoonlijke hulp bij het werken aan de steen. Leerzaam en Leuk! 

 

Martine Hoebee, Krimpen aan den IJssel 2017

 

Voor mij was een kort tijdsbestek goed om me te focussen op optimale benutting van tijd en toch te ontspannen.

Corine van Dorp, Den Haag 2017

 

Wetende wat Jan kan maken en zijn manier van denken en kijken is heel boeiend om even in zijn buurt te kunnen vertoeven. Het is niet altijd nodig om veel te praten maar gewoon te kijken hoe hij kijkt om te begrijpen hoe hij denkt. super kerel , zeer alert , duidelijk advies zonder zijn inzicht op te leggen maar mee te gaan in het oog van die andere en enkel te sturen waar nodig. Hierdoor onderscheid hij zich van vele collega’s van hem.

Jan Dias, Edegem, België  2017

 

De extra aandacht en uitleg over vorm en techniek maakte deze 2 daagse echt wel anders dan de retraite. Deze masterclass is heel doel /resultaat gericht en daar kwam ik ook voor. En natuurlijk ook Athanor, gehele verzorging en begeleiding is aanbevelenswaardig.

Erica de Vries , Nieuw Vennep 2017

 

Jan is een begenadigd beeldhouwer en maakt prachtige en inspirerende beelden. Ik zou graag een klein beetje van zijn creativiteit tot de mijne willen maken. Irene heeft misschien niet zo’n prominente rol in de beeldhouwactiviteiten, maar haar aanwezigheid is van bijzonder grote waarde voor de groep, en ook wel een beetje voor Jan (denk ik).

Jan van Willegenburg, Maarssen 2017

 

 

© Copyright - KvK Den Haag 27360739 - WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio