Ervaringen Masterclass


Persoonlijke hulp bij het werken aan de steen. Leerzaam en Leuk! 

 

Martine Hoebee, Krimpen aan den IJssel 2017

 

Voor mij was een kort tijdsbestek goed om me te focussen op optimale benutting van tijd en toch te ontspannen.

Corine van Dorp, Den Haag 2017

 

Wetende wat Jan kan maken en zijn manier van denken en kijken is heel boeiend om even in zijn buurt te kunnen vertoeven. Het is niet altijd nodig om veel te praten maar gewoon te kijken hoe hij kijkt om te begrijpen hoe hij denkt. super kerel , zeer alert , duidelijk advies zonder zijn inzicht op te leggen maar mee te gaan in het oog van die andere en enkel te sturen waar nodig. Hierdoor onderscheid hij zich van vele collega’s van hem.

Jan Dias, Edegem, België  2017

 

De extra aandacht en uitleg over vorm en techniek maakte deze 2 daagse echt wel anders dan de retraite. Deze masterclass is heel doel /resultaat gericht en daar kwam ik ook voor. En natuurlijk ook Athanor, gehele verzorging en begeleiding is aanbevelenswaardig.

Erica de Vries , Nieuw Vennep 2017

 

Jan is een begenadigd beeldhouwer en maakt prachtige en inspirerende beelden. Ik zou graag een klein beetje van zijn creativiteit tot de mijne willen maken. Irene heeft misschien niet zo’n prominente rol in de beeldhouwactiviteiten, maar haar aanwezigheid is van bijzonder grote waarde voor de groep, en ook wel een beetje voor Jan (denk ik).

Jan van Willegenburg, Maarssen 2017

 

 

© Copyright - KvK Den Haag 27360739 - WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio